dimarts, 12 de març de 2013

A l'abril de tallers n'hi ha mil!

Hem modificat una mica el calendari dels tallers mensuals del mes d'abril arrel dels comentaris que tots vosaltres ens heu anat fent per podern-nos adaptar més a les vostres necessitats... Doneu-li una ullada! Segur que trobeu un taller fet a la vostre mida!Tallers de labors d’agulla             35€ (4 classes al mes de 2h)

Vine a fer petit point, punt de creu, ioguslau, etc. Taller per a tots els nivells. Vine i perfecciona la teva tècnica. Porta la teva labor o inicia-la aquí. 

Taller de labores de aguja
Ven a hacer petit point, punto de creuz, iugoslavo, etc. Taller para todos los niveles. Ven y perfecciona tu técnica. Trae tu labor o comienzala aqui.


Iniciació a la pintura                    35€ (4 classes al mes de 1,5h) 

T’ensenyarem a pintar estovalles, draps de cuina, samarretes, etc. Porta la roba que vulguis i nosaltres et proporcionem les pintures i els dissenys. 

Te ensenyaremos a pintar manteles, trapos de cocina, camisetas, etc. Trae la ropa que quieras y nosotros te proporcionaremos las pinturas y los diseños.


Iniciació al ganxet i a la mitja      35€ (4 classes al mes de 1,5h)

Vine e inicia’t en el món del ganxet o de la mitja. Aprendràs els punts bàsics per fer els teus complements i peces de roba per a lluir aquesta primavera

Iniciación al ganchillo o a la media
Ven e iniciate al ganchillo o a la media. Aprenderás los puntos básicos para hacer tus complementos y piezas de ropa para lucir esta primavera.


Tallers de Patchwork                     35€ ( 4 classes al mes de 2h)
               
El patchwork no només consisteix en fer mantes, es poden fer moltes més coses; bosses, accessoris de bebè i nens, elements de decoració de la casa, coses per a la cuina, etc. I per descomptat una preciosa manta. Vine i descobreix que teva creativitat no té límits. 

Talleres de Patchwork
El patchwork no solo consiste en hacer mantas, se pueden hacer muchas más cosas, bolso, accesorios de bebé y niños, elementos de decoración para tu casa, cosas para la cocina, etc. Y por descontado una preciosa manta. Ven y descubre que tu creatividad no tiene límites. 
Taller de costura                   35€ (4 classes al mes de 2h)


Vine e inicia’t en el món de la costura. Aprendràs les tècniques bàsiques, t’ensenyarem a embastar, sobrefilar, cosir botons, etc. Per aplicar tot allò que aprenguem ens farem una bosseta que després te la podràs endur a casa.Taller de costura

Ven a iniciarte a la costura. Aprenderás las técnicas básicas, embastar, sobrefilar, coser botones, etc. Para aplicar todo lo que aprendamos durante el curso, haremos una bolsita que podrás llevarte a casa.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada