dimarts, 2 d’abril de 2013

Botiga de 0 a 100

 Qui ha obert un negoci sap que és un procés llarg i complicat, molta paperassa, buscar el local amb la millor situació possible, contactar amb els proveïdors, fer més paperassa, nervis, presses.... Quan et poses la fita de que tot això s'ha de fer en un mes encara hi ha més nervis i sobretot moltes presses per a que tot estigui apunt pel gran dia de la inauguració.

No ha estat fàcil, però el resultat ens ha deixat molt satisfetes i sobretot em pogut plasmar allò que teníem al cap. Començant pel logotip de la botiga. Hem de donar les gràcies per la seva col·laboració a un bon amic, per aportar les seves idees al projecte i per ser crític quan ha calgut.

Donem les gràcies a tots aquells que han posat el seu granet de sorra i han sacrificat algun que altre cap de setmana per venir a muntar mobles, a netejar, a fer forats a la paret, cosa que encara no n’hem après i no crec que ho aconseguim mai.

Donem les gràcies a tots aquells que durant aquest mes que ha durat el muntatge de la botiga han passat per la botiga a donar-nos ànims, això ens ha encoratjat per fer un altre esforç per a tenir-ho tot perfecte per la inauguració.

I evidentment tornem a donar les gràcies a totes aquelles persones que van venir a la inauguració i van voler compartir amb nosaltres el començament d'una nova etapa que promet.  

En aquest escrit intentem plasmar una mica l'evolució del local passant d'un local buit i amb les parets vermelles a un local acollidor, de color lila i a on sempre trobaràs a la Ma Àngels que et rebrà amb un somriure i t’ajudarà i aconsellarà en tot allò que necessitis.  
 
  

 
 
  
  
 

 
 


 
 
 
 

 

  
  
  
 
 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada