dilluns, 15 d’abril de 2013

Tallers de Maig

Ja tenim aquí la programació dels tallers del mes de Maig. Recordeu que les places són limitades, no deixeu perdre la vostre!!!!


Tallers mensuals


 
Tallers de labors d’agulla             35€ (4 classes al mes de 2h)

Vine a fer petit point, punt de creu, ioguslau, etc. Taller per a tots els nivells. Vine i perfecciona la teva tècnica. Porta la teva labor o inicia-la aquí. 

Taller de labores de aguja
Ven a hacer petit point, punto de creuz, iugoslavo, etc. Taller para todos los niveles. Ven y perfecciona tu técnica. Trae tu labor o comienzala aqui.

Brodat realitzat per la professora del taller


Iniciació a la pintura                    35€ (4 classes al mes de 1,5h) 

T’ensenyarem a pintar estovalles, draps de cuina, samarretes, etc. Porta la roba que vulguis i nosaltres et proporcionem les pintures i els dissenys. 

Te ensenyaremos a pintar manteles, trapos de cocina, camisetas, etc. Trae la ropa que quieras y nosotros te proporcionaremos las pinturas y los diseños.


Pintura realitzada per la professora del taller


Iniciació al ganxet i a la mitja      35€ (4 classes al mes de 1,5h) COMPLET

Vine e inicia’t en el món del ganxet o de la mitja. Aprendràs els punts bàsics per fer els teus complements i peces de roba per a lluir aquesta primavera

Iniciación al ganchillo o a la media
Ven e iniciate al ganchillo o a la media. Aprenderás los puntos básicos para hacer tus complementos y piezas de ropa para lucir esta primavera.Tallers de Patchwork                     35€ ( 4 classes al mes de 2h)
               
El patchwork no només consisteix en fer mantes, es poden fer moltes més coses; bosses, accessoris de bebè i nens, elements de decoració de la casa, coses per a la cuina, etc. I per descomptat una preciosa manta. Vine i descobreix que teva creativitat no té límits. 

Talleres de Patchwork
El patchwork no solo consiste en hacer mantas, se pueden hacer muchas más cosas, bolso, accesorios de bebé y niños, elementos de decoración para tu casa, cosas para la cocina, etc. Y por descontado una preciosa manta. Ven y descubre que tu creatividad no tiene límites. 
Taller de costura                   35€ (4 classes al mes de 2h)


Vine e inicia’t en el món de la costura. Aprendràs les tècniques bàsiques, t’ensenyarem a embastar, sobrefilar, cosir botons, etc. Per aplicar tot allò que aprenguem ens farem una bosseta que després te la podràs endur a casa.Taller de costura

Ven a iniciarte a la costura. Aprenderás las técnicas básicas, embastar, sobrefilar, coser botones, etc. Para aplicar todo lo que aprendamos durante el curso, haremos una bolsita que podrás llevarte a casa. Tallers monogràfics de Maig

Taller de ganxet amb trapillo      30€  (3 hores)        
T’ensenyarem els punts bàsics del ganxet per a que puguis fer-te una bossa i te l’enduguis a casa. Inclou material.

Taller de ganchillo con trapillo    
Te enseñaremos los puntos básicos del ganchillo para que puedas hacerte un bolso y te lo lleves a casa. incluye el material.


Amigurumis              30€ (3 hores)   
Si ja tens coneixements bàsics de ganxet, vine a fer objectes tridimensionals. Cal saber cadeneta i punt baix. Porta el teu ganxet de 3mm, si no, nosaltres te’l deixem. Inclou material.

Amigurumis                                
Si ya tienes conocimientos básicos de ganchillo, ven a tejer objetos tridimensionales. Es necesario saber cadeneta y punto bajo. Trae tu ganchillo de 3mm, si no, nosotras te lo dejamos. Incluye el material.Nines de feltre         25€  (3 hores)                  
El feltre és un material que podem fabricar múltiples coses, amb el qual es poden fer objectes petits o grans, bosses, moneders, ninots… t’agradaria dissenyar la teva propia nina? Doncs vine i te n’ensenyarem. Inclou el material.

Muñecas de fieltro 
El fieltro es un material con el que podemos fabricar muchas cosas, pequeños y grandes objetos, bolsos, monederos, muñecos... te gustaria disenyar tu propia muñeca? Ven y te enseñaremos. Incluye el material.

Nina feta per una alumna


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada