divendres, 27 de setembre de 2013

Tallers Octubre

Tallers mensuals


Com cada començament de mes us avancem la programació del tallers mensuals que fem a El Racó de la Lila.

Aquest mes tindrem els clàssics tallers de ganxet i mitja, de labors d'agulla, de costura i de patchwork, però atentes per que aquest mes hem introduït una novetat que creiem, de fet estem segures que us encantarà! I es que ens ha sorgit la oportunitat de col·laborar amb Els telers de la iaia i un cop a la setmana vindran a ensenyar-nos a teixir amb teler. Aprendrem a teixir amb diferents tipus de teler i ens ensenyaran tot un ventall de possibilitats que ens ofereix aquesta tècnica.


Com sempre, els tallers mensuals estan formats per 4 classes de dues hores.
Per reservar la teva plaça, envia'ns un correu electrònic a info@elracodelalila.com o bé truca'ns al telèfon 93 180 40 02.
Places limitades a 6 persones.


Ganxet i mitja


Dilluns de 11 a 13h
Dilluns de 15 a 17h
Divendres de 17 a 19h

Vine e inicia’t en el món del ganxet i de la mitja. Aprendràs els punts bàsics per fer els teus complements i peces de roba per aquest hivern.
Et deixem el material per a que practiquis a classe. Si vols teixir alguna cosa, a la botiga trobaràs tot el que necessites.

35€ (4 classes al mes de 2h)


Teler


Dimarts de 11 a 13h

Vine e inicia’t en el món del teler. Aprendràs els punts bàsics per fer els teus complements i peces de roba per a lluir aquesta hivern.
La primera classe et deixem el material per a que practiquis. Si vols teixir alguna cosa, a la botiga trobaràs tot el que necessites.

35€ (4 classes al mes de 2h)

 

 

 

 

Taller de costura


Dimecres de 17'30 a 19'30 h
Vine i inicia't en el món de la costura. tècniques bàsiques, t’ensenyarem a embastar, sobrefilar, cosir botons, etc. Per aplicar tot allò que aprenguem ens farem una bosseta que després te la podràs endur a casa.
Si ja saps cosir i el que vols aprendre és a fer-te un vestit, o bé un faldilla, en aquest taller també trobaràs el teu lloc.

35€ ( 4 classes al mes de 2h)


 

Taller labors d'agulla


Dijous de 10h a 12h


Vine a fer petit point, punt de creu, ioguslau, etc. Taller per a tots els nivells. Vine i perfecciona la teva tècnica. Porta la teva labor o inicia-la aquí.

35€ ( 4 classes al mes de 2h)


 

 

 

 

 

Patchwork


Dijous de 16 a 18h
Dijous de 18 a 20h

El patchwork no només consisteix en fer mantes, es poden fer moltes més coses; bosses, accessoris de bebè i nens, elements de decoració de la casa, coses per a la cuina, etc. I per descomptat una preciosa manta. Vine i descobreix que teva creativitat no té límits.


35€ ( 4 classes al mes de 2h)


 

 

Monogràfics


Per reservar la teva plaça, envian's un correu electrònic a info@elracodelalila.com o bé trucan's al telèfon 93 180 40 02.
Places limitades a 6 persones.


Activitat gratuïta: Teixir amb agulles circulars


Dimarts 1 d'octubre de 17'30 a 19'30h


Dissabte 5 d'octubre de 10'30 a 12'30h

Aprendrem la tècnica de teixir en circular per a fer complements per aquest hivern sense haver de preocupar-te de les costures. Cal saber montar punts, teixir del dret i del revés.

Activitat gratuïta amb la compra del material. 

 

 

 

 

 

Activitat gratuïta: Còctel d'hivern


Dimarts 8 d'octubre de 17'30 a 19'30h


Vine a teixir el que més t'agradi, un coll, una bufanda, uns mitons. En aquest taller podràs realitzar el que més et vingui de gust, de ganxet o de punt de mitja. Cal tenir nocions bàsiques de ganxet o mitja.

Activitat gratuïta amb la compra del material. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teler


Dissabte 26 de 10 a 14h


Vine e inicia’t en el món del teler. Aprendràs els punts bàsics per fer els teus complements i peces de roba per a lluir aquesta hivern.
En aquesta classe podràs fer una boina o bé una estora amb un hula hop.

25€ (material no inclòs, et deixem el teler)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada