dissabte, 25 de gener de 2014

Monogràfics Febrer

A una setmana de començar el mes de febrer, uns presentem la programació de monogràfics. Alguns ja els coneixeu i com a novetat us presentem un taller de costura.

També aprofitem per informar-vos que el dia 8 de febrer la botiga romandrà tancada, atès que tot l'equip de El Racó de la Lila fem les maletes i marxem cap a París, i que se'ns a perdut a París us preguntareu???? Doncs una fira de labors on esperem recollir moooooooooltes idees noves per a totes vosaltres!!!!

I aqui teniu la programació del mes de febrer:

 

 

Agulles circulars


Dissabte dia 11 de 10'30 a 13'30h

Aprendrem la tècnica de teixir en circular per a fer complements i peces de roba sense haver de preocupar-nos per les costures. Cal saber montar punts, teixir del dret i del revés.

15€ (material no inclòs)

 

 

 

 

 

Teler


Dissabte dia 15 de 10'00h a 13'30h

En aquest taller podràs fer el que més et vingui de gust. Podràs aprendre diferents punts amb el teler quadrat per fer coixins, mantes i molts complements més. Podràs teixir una boina amb el teler circular o bé podràs aprendre a treballar la llana cardada... tu tries!


30€ ( material no inclòs)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joiers de roba


Dissabte dia 22 de 10'30 a 13'30 h

Moltes ens heu demanat com es fan els petits joiers que tenim a la botiga.  Doncs aqui teniu un taller per aprendre a fer-los vosaltres mateixes. Els cosirem tots a mà.

22€ (material inclòs)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada