dilluns, 28 d’abril de 2014

Monogràfics de Maig

Ja tenim aqui el mes de maig i amb ell venen tots el monogràfics i tallers. Com cada mes podreu trobar els clàssics tallers mensuals de costura, Patchwork, ganxet i mitja i labors d'agulla.

En quant a monogràfics, no deixeu perdre l'oportunitat d'aprendre a fer ganxet, de fer un amigurumi o bé d'anar més enllà i fer-vos un jersei per a lluïr aqueta primavera.

Aprofitem per dir-vos que el dissabte 3 de maig que Badalona celebra la Shopping night, nosaltres també obrirem i us oferirem descomptes especials a tots aquelles que compreu a partir de les 21h. Us esperem!!!!

No us farem esperar més i aquí teniu la programació de monogràfics del mes de maig:Activitat gratuïta: Moneder o bolso de click


Dissabte dia 3 de 10'00 a 13'00h

En aquest taller t'ensenyarem a fer un bolso o moneder de ganxet, el que més t'agradi, i després li cosirem una tanca de click.

Activitat gratuïta amb la compra del material.


Taller de ganxet


Dissabte dia 10 de 10'00h a 13'00h

Inicia't en el món del ganxet, vine i aprèn els punts bàsics per poder teixir tot allò que vulguis per a aquesta primavera. Si ja saps fer ganxet i vols aprendre la tècnica per fer amigurumis (ninots de ganxet), en aquest taller també trobaràs el teu lloc.

12€ (material a part)

Amigurumi Ana Paula Rimoli
 

Taller de Patchwork


Dissabte dia 17 de 10'00h a 13'00h

En aquest taller de Patchwork, us oferim 3 projectes diferents per a que feu el que més us agradi. Podreu fer una funda pels vostres ganxets i agulles, un joier o bé aprendre a fer banderoles amb lletres.

22 € (material inclòs)


Activitat gratuïta*:Tria el teu projecte


Dissabte dia 24 de 10 a 13h

Si ja saps fer ganxet o mitja i tens el teu projecte al cap, però no te'n surts amb el patró, nosaltres t'ajudarem a entendre'l. Pensa en un projecte i t'ajudarem a iniciar-lo.

*Activitat gratuïta amb una compra mínima de 3 cabdells
. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada