dijous, 28 d’agost de 2014

Tallers Setembre

A poc menys d'una setmana per començar el mes de Setembre i després d'uns dies de descans ben merescuts on a part de descansar hem pogut posar la botiga a punt amb totes les llanetes d'hivern que ens han anat arribant, (ens ha arribat llana xulíssima!!!!!!) ja us podem presentar la programació de tallers per a aquest mes de Setembre.

Per a aquest any, tornarem a tenir els tallers mensuals que tan disfrutem i també tindrem els monogràfics dels dissabtes.

Els tallers mensuals estan formats per 4 classes de dues hores.

Per reservar la teva plaça, envian's un correu electrònic a info@elracodelalila.com o bé trucan's al telèfon 93 180 40 02.
Places limitades a 6 persones.


Ganxet i mitja


Dimecres de 15h a 17h
Divendres de 16h a 18h i de 18h a 20h

Vine e inicia’t en el món del ganxet i de la mitja. Aprendràs els punts bàsics per fer els teus complements i peces de roba per a lluir aquest hivern.
Et deixem el material per a que practiquis a classe. Si vols teixir alguna cosa, a la botiga trobaràs tot el que necessites.

35€ (4 classes al mes de 2h) 

Taller de costura

 

Dimecres de 17'00 a 19'00 h

Vine i inicia't en el món de la costura. tècniques bàsiques, t’ensenyarem a embastar, sobrefilar, cosir botons, etc. Per aplicar tot allò que aprenguem ens farem una bosseta que després te la podràs endur a casa.
Si ja saps cosir i el que vols aprendre és a fer-te un vestit, o bé un faldilla, o bé t'agradaria aprendre a arreglar-te la roba, en aquest taller també trobaràs el teu lloc.

35€ ( 4 classes al mes de 2h)


 

 

 
Taller labors d'agulla


Dijous de 10h a 12h

Vine a fer petit point, punt de creu, ioguslau, etc. Taller per a tots els nivells. Vine i perfecciona la teva tècnica. Porta la teva labor o inicia-la aquí.

35€ ( 4 classes al mes de 2h) 

 

Patchwork


Dijous de 16 a 18h
Dijous de 18 a 20h

El patchwork no només consisteix en fer mantes, es poden fer moltes més coses; bosses, accessoris de bebè i nens, elements de decoració de la casa, coses per a la cuina, etc. I per descomptat una preciosa manta. Vine i descobreix que teva creativitat no té límits.


35€ ( 4 classes al mes de 2h)

 

 

 

 Sabatilles de ganxet


Dissabte 20 de 10'00 a 13'00h

Aquest taller és ideal per a les que ens encanta caminar descalces per casa. Farem unes sabatilles de ganxet am un fil prou gruixut per a que ens dongui temps a fer un durant la classe. I amb el que aprendrem podrem fer-ne de totes de totes les mides.
Cal saber fer cadeneta i punt baix.

Preu: 12€ (no inclou material)


Agulles circulars


Dissabte 27 de 10'00 a 13'00h

Aprendrem la tècnica de teixir en circular per a fer complements i peces de roba sense haver de preocupar-nos per les costures. Cal saber montar punts, teixir del dret i del revés.

Preu: 12€ (no inclou material)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada