dilluns, 2 de març de 2015

Tallers MarçJa tenim aquí el mes de Març, i tinc la sensació de que el temps passa massa ràpid i no tinc temps de teixir tot el que voldria. Però com que de moment encara no han descobert com aturar el temps i els mesos passen, aquí us presento el que farem aquest mes de Març.

Aprofito per avançar-vos que el dissabte dia 14 la botiga romandrà tancada.

Com cada mes també us oferim els tallers mensuals de ganxet i mitja, de labors d'agulla, de costura i de patchwork, trobareu tota la informació aquí

Recordeu que les places són limitades.

Per reservar la teva plaça, envian's un correu electrònic a info@elracodelalila.com o bé trucan's al telèfon 93 180 40 02.

 

Taller a la carta


Dissabte dia 7 de març de 10h a 13h
Dissabte dia 28 de març de 10h a 13h

En aquest taller tan podràs fer ganxet com podràs fer mitja o costura, tria el projecte que t'agradi més i nosaltres t'ajudarem a començar-lo. I si lo teu no han estat mai les manualitats però vols endinsar-te en aquest món, també tens un lloc en aquest taller, amb paciència i ganes d'aprendre ho podem fer tot!

12 € (material no inclòs)*

*La classe de ganxet tunisià són 15€ (material no inclòs).Patchwork: Tilda

Dissabte dia 21 de Març de 10h a 14h

Les Tilda són unes nines que es caracteritzen per ser de roba, tenir un cos llargarut i pels seus colors pastel.  Són unes nines amb un caire molt romàntic que t'encantarà cosir i de ben segur que ens faràs moltes més.

Per a aquest taller hem triat una Tilda ángel que nosaltres t’ensenyarem a cosir des de  0, desde muntar el patró, cosir-lo i fer-li tots els detalls de la cara i els cabells.

46€ (material inclòs)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada