dimarts, 7 d’abril de 2015

Tallers Abril


La setmana santa ja s'està acabant i mentre apurem les últimes hores de festa aprofitem per enviar-vos la programació dels tallers d'aquest mes que acabem de començar. Per a aquest mes tindrem un taller de xals, un taller a la carta on podreu triar el projecte que vosaltres vulgueu i repetirem el taller de la nina Tilda, on les noies del mes passa s'ho van passar d'allò més bé.

Com cada mes també us oferim els tallers mensuals de ganxet i mitja, de labors d'agulla, de costura i de patchwork, trobareu tota la informació aquí.

Recordeu que les places són limitades.

Per reservar la teva plaça, envian's un correu electrònic a info@elracodelalila.com o bé trucan's al telèfon 93 180 40 02.Xal de primavera


Dissabte dia 11 d'abril de 10h a 13h

Tria el xal que més t'agradi i nosaltres t'ajudarem a començar-lo. Podrás fer-lo de ganxet o de mitja. Tu tries!!!!  Cal tenir nocions bàsiques de qualsevol de les dues tècniques (ganxet o mitja).

12 € (material no inclòs)

Taller a la carta

 Dissabte dia 18 d’abril de 10h a 13h

En aquest taller tan podràs fer ganxet com podràs fer mitja, tria
el projecte que t'agradi més i nosaltres t'ajudarem a començar-lo. I si no has agafat mai unes agulles o un ganxet també tens un lloc en aquest taller.

12 € (material no inclòs) 
Patchwork: Tilda

Dissabte dia 25 d’abril de 10h a 14h
Les Tilda són unes nines que es caracteritzen per ser de roba, tenir un cos llargarut i pels seus colors pastel. Per a aquest taller hem triat una Tilda ángel que nosaltres t’ensenyarem a cosir des de  0, desde muntar el patró, cosir-lo i fer-li tots els detalls de la cara i els cabells. Les Tilda són unes nines amb un caire molt romàntic que t'encantarà cosir i de ben segur que ens faràs moltes més.

Recordeu que les places són limitades.

46€ (material inclòs)
Tildes fetes per les alumnes
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada