diumenge, 3 de maig de 2015

Tallers MaigJa ha començat el mes de Maig i amb ell Badalona es vesteix de festa. Comença a fer calor i cada dia el carrer s'omple més de gent. Per això els taller d'aquests més venen plens de propostes primaverenques. Xals, jaquetetes, bolsos, tot pensant en aquelles tardes que sortim a passejar i no necessitem res més que alguna peça per cobrir-nos les espatlles i un bolset on posar les claus i el moneder.

Com cada mes també us oferim els tallers mensuals de ganxet i mitja, de labors d'agulla, de costura i de patchwork, trobareu tota la informació aquí.

Recordeu que les places són limitades.

Per reservar la teva plaça, envian's un correu electrònic a info@elracodelalila.com o bé trucan's al telèfon 93 180 40 02.

Taller a la carta

Dissabte dia 9 de maig de 10h a 13h

En aquest taller tan podràs fer ganxet com podràs fer mitja, tria
el projecte que t'agradi més i nosaltres t'ajudarem a començar-lo. I si no has agafat mai unes agulles o un ganxet també tens un lloc en aquest taller.

12 € (material no inclòs)

Patchwork: Bolsos amb tanca de "click"

Dissabte dia 16 de maig de 10h a 13h

En aquest taller aprendrem a fer una bossa com la de la foto, escollirem dues robes una per fora i l'altre per dintre, el cosirem a mà i a màquina, i al final li posarem una cadeneta per a que te'l puguis penjar. No cal que tinguis grans nocions de costura. Amb paciència i ganes d'aprendre ho podem fer tot!

22 € (material inclòs) Bolso de ganxet

Dissabte dia 23 de maig de 10h a 13h

En aquest taller aprendrem a fer una bossa de ganxet com la de la foto. Està feta amb una base dura i amb un material que no pesa gens. Si vols també li pots posar una tanca i unes nanses. Les possibilitats són infinites!!!! Cal saber fer cadeneta i punt baix i marxaràs del taller amb el bolso a la mà!

12 € (material no inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada