diumenge, 17 d’abril de 2016

Tallers Abril

Hola!!! Us fem arribar la programació dels tallers per a aquest mes d'Abril, monogràfics, tallers mensuals i tallers a la carta, segur que trobeu el vostre, no dubteu en preguntar si teniu algun dubte.

Recordeu que les places són limitades.

Per reservar la teva plaça, envian's un correu electrònic a 
info@elracodelalila.com o bé trucan's al telèfon 93 180 40 02.


Hola !!! Os hacemos llegar la programación de los talleres para este mes de Abril, monográficos, talleres mensuales y talleres a la carta, seguro que encontráis el vuestro, no dudéis en preguntarnos si tiene alguna duda.

Recuerda que las plazas son limitadas.

Para reservar tu plaza, envíanos un correo electrónico a info@elracodelalila.com o llámanos al teléfono 93 180 40 02.

 Tallers monogràfics


Activitat gratuïta*: Xal de primavera


Dissabte dia 16 d'abril de 10h a 13h

Tria el xal que més t'agradi i nosaltres t'ajudarem a començar-lo. Podrás fer-lo de ganxet o de mitja. Tu tries!!!!  Cal tenir nocions bàsiques de qualsevol de les dues tècniques (ganxet o mitja).

* Activitat gratuïta amb la compra del material   
Sábado día 16 de abril de 10h a 13h

Elige el chal que más te guste y nosotros te ayudaremos a empezarlo. Podrás hacerlo de ganchillo o de media. Tú eliges !!!! Hay que tener nociones básicas de cualquiera de las dos técnicas (ganchillo o media).

* Actividad gratuita con la compra del material


 Tallers mensualsJa coneixes la nostra oferta de tallers mensuals, i si no, mira una mica més a baix i veuràs la quantitat de classes que t'oferim per a que aprenguis ganxet, mitja, brodat o punt de creu. Aprofita que ve la primavers per endinsar-te en el món de les labors i per teixir els teus propis complements. 


Ya conoces nuestra oferta de talleres mensuales, y si no, mira un poco más abajo y verás la cantidad de clases que te ofrecemos para que aprendas ganchillo, media, bordado o punto de cruz. Aprovecha que viene la primavera para adentrarte en el mundo de las labores y para tejer tus propios complementos.


Ganxet i mitja


Dimarts de 17'30h a 19'30h (grup reduït)
Dimecres de 15h a 17h
Dijous de 17'30h a 19'30h (grup reduït)
Divendres de 16h a 18h i de 18h a 20h

Vine e inicia’t en el món del ganxet i de la mitja. Aprendràs els punts bàsics per fer els teus complements i peces de roba per a lluir aquest hivern.
Et deixem el material per a que practiquis a classe. Si vols teixir alguna cosa, a la botiga trobaràs tot el que necessites.

 
35€ (4 classes al mes de 2h) 


Ven a iníciate en el mundo del ganchillo y de la media. Aprenderás los puntos básicos para hacer tus complementos y prendas para lucir esta primavera.
Te dejamos el material para que practiques en clase. Si quieres tejer algo, en la tienda encontrarás todo lo que necesitas.

 

 

Labors d'agulla


Dijous de 10'30h a 12'30h

Vine a aprendre a brodar a fer petit point, punt de creu, ioguslau,pots aprendre a teixir tovalloles  i estovalles. Taller per a tots els nivells. Vine i perfecciona la teva tècnica. Porta la teva labor o inicia-la aquí.


35€ (4 classes al mes de 2h) 


 Ven a aprender a bordar a hacer petit point, punto de cruz, ioguslau, puedes aprender a tejer toallas y manteles. Taller para todos los niveles. Ven y perfecciona tu técnica. Lleva tu labor o inicia aquí.

Tallers a la cartaTaller a la carta: Mitjons


Vols aprendre a fer mitjons??? Pregunta'ns! preparem tallers a la teva mida, digue'ns quin dia et va bé i nosaltres ens adaptem a les teves necessitats

En aquest taller t'ensenyarem a teixir un mitjó a partir de la punta amb les agulles circulars i amb la tècnica del magic loop. Cal saber teixir del dret i del revés amb les agulles circulars.

30 € (material inclòs)

En este taller te ensenyaremos a tejer un calcetín a partir de la punta con las agujas circulares y con la técnica del magic loop. Es necesario saber tejer punto del derecho y del revés con las agujas circulares.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada