dissabte, 21 de maig de 2016

Tallers juny


Ja estem quasi bé al mes Juny una altre vegada, ja s'acaba l'escola i la nit de Sant Joan ja la tenim més aprop. Això vol dir que comença a fer calor, i que els tallers ja venen més fresquets, us els ensenyo??? A petició popular, repetim el taller de les Tilda Toy Box, i us portem un taller nou de bolsos amb el que us ho passareu genial!

Recordeu que les places són limitades.

Per reservar la teva plaça, envia'ns un correu electrònic a info@elracodelalila.com o bé truca'ns al telèfon 93 180 40 02.Ya estamos casi en el mes de Junio otra vez, ya se acaba la escuela y la noche de San Juan ya la tenemos más cerca. Esto quiere decir que empieza a hacer calor, y que los talleres ya vienen más fresquitos, os los enseño ??? A petición popular, repetimos el taller de las Tilda Toy Box, y os traemos un taller nuevo de bolsos con el que os lo pasaréis genial!

Recuerda que las plazas son limitadas.

Para reservar tu plaza, envíanos un correo electrónico a info@elracodelalila.com o bien llama al teléfono 93 180 40 02.

 

Tilda Toy Box 

Dissabte dia 11 de juny de 9h a 18h

En aquest taller aprendrem a cosir una nina com la de la foto. Li podem posar pantalons, un vestit, una jaqueta… la podràs vestir com vulguis. Cal tenir nocions bàsiques de costura i moltes ganes d’aprendre.  

Preu del kit: 40€ (material i esmorzar inclòs, pel dinar ens posarem d'acord entre totes per compartir-lo) 

 

nines fetes a l'últim taller per les alumnes

Sábado día 11 de junio de 10h a 18h
 
En este taller aprenderemos a coser una muñeca como la de la foto. Le podemos poner pantalones, un vestido, una chaqueta ... la podrás vestir como quieras. Hay que tener nociones básicas de costura y muchas ganas de aprender.

Precio del kit: 40 (material y desayuno incluido, para la comida nos pondremos de acuerdo entre todas para compartirlo).

 

Novetat!!!: Bolso de reixa

Dissabte dia 18 de juny de 10h a 13h

En aquest taller aprendrem a cosir un bolso de reixa com el de la foto i el podràs personalitzar amb la roba que més t’agradi. Cal saber cosir a màquina i si en tens la pots portar.Preu del kit: 27€ (material inclòs)
Sábado día 18 de junio de 10h a 13h

En este taller aprenderemos a coser un bolso de reja como el de la foto y lo podrás personalizar con la ropa que más te guste. Hay que saber coser a máquina y si tienes la puedes traer.


Precio del kit: 27€ (material incluido)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada