diumenge, 26 de juny de 2016

Taller d'estiu

Aquest mes de Juliol aprofitarem per repetir algun dels tallers que hem fet i que han agradat molt. De moment us presentem el del dissabte dia 2 de juliol. Farem una bossa amb reixa i roba ideal per anar a la platja. A nosaltres ens encanta!!! 
Recordeu que les places són limitades.

Per reservar la teva plaça, envia'ns un correu electrònic a info@elracodelalila.com o bé truca'ns al telèfon 93 180 40 02.Este mes de Julio aprovecharemos para repetir algunos de los talleres que hemos hecho y que más os han gustado. De momento os presentamos el del sábado dia 2 de Julio. Haremos una bolsa con rejilla y ropa ideal para ir a la playa. A nosotras nos encanta!

Recuerda que las plazas son limitadas.

Para reservar tu plaza, envíanos un correo electrónico a info@elracodelalila.com o bien llama al teléfono 93 180 40 02.


Bolso de reixa

Dissabte dia 2 de juliol de 10h a 13h

En aquest taller aprendrem a cosir un bolso de reixa com el de la foto i el podràs personalitzar amb la roba que més t’agradi. Cal saber cosir a màquina i si en tens la pots portar.Preu del kit: 27€ (material inclòs)


Bosses fets a l'últim taller


Sábado día 2 de julio de 10h a 13h

En este taller aprenderemos a coser un bolso de reja como el de la foto y lo podrás personalizar con la ropa que más te guste. Hay que saber coser a máquina y si tienes la puedes traer.


Precio del kit: 27€ (material incluido)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada