dimarts, 1 de novembre de 2016

Taller de peücs de punt


Bon dia!

Aquí tenim el segon monogràfic del mes de novembre!!!! Aquest va destinat a portar ben calentons els peus de tots els de casa. Us proposem uns peücs teixits amb punt de mitja i amb una sola que per dintre porta borreguito. En aquest taller teixirem i us ensenyarem a muntar un dels peücs per a que a casa pugueu fer-ne l'altre i molts més!!! Cal saber teixir a punt de mitja.

Dia: 26 de novembre de 10 a 13h
Preu: 30€ (material inclòs)

Recordeu que les places són limitades.

Per reservar la teva plaça, envia'ns un correu electrònic a info@elracodelalila.com o bé truca'ns al telèfon 93 180 40 02.Buenos días!

Aquí tenemos el segundo monográfico del mes de noviembre !!!! Este va destinado a llevar bien calentitos los pies de todos los de casa. Os proponemos unas zapatillas tejidas con punto de media y con una suela que por dentro lleva borreguito. En este taller tejeremos y os enseñaremos a montar una de las zapatillas para que en casa podáis hacer el otro y muchos más !!! Hay que saber tejer en punto de media

Día: 26 de noviembre de 10 a 13h
Precio: 30 € (material incluido)

Recuerde que las plazas son limitadas.

Para reservar tu plaza, envíanos un correo electrónico a info@elracodelalila.com o bien llama al teléfono 93 180 40 02.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada