dimarts, 25 de juliol de 2017

Tallers mensuals

Tallers mensualsHola!!!!

A punt estem per agafar les vacances, suposo que teniu tantes ganes com nosaltres oi?? Són ben merescudes!!!! Les estanteries de la botiga ja comencem a omplir-se de llanes d'hivern, i sempre diem el mateix, però aquest any són totes precioses...ja podeu començar a escalfar motors per l'hivern, per que ve fort.

Pels tallers del nou curs, mantindrem els horaris dels tallers mensuals que tenim entre setmana, que ja sabem que us van perfectes, i com hem fet aquest darrer curs, els dissabtes els dedicarem a fer tallers especials, estigueu atentes al mail. De moment us avancem el calendari dels tallers mensuals de ganxet i mitja.

Tots els tallers començaran la primera setmana de setembre.

Per reservar la teva plaça, envia'ns un correu electrònic a info@elracodelalila.com o bé truca'ns al telèfon 93 180 40 02.

Places limitades.
Calendari 2017/2018


Aqui tens tots els horaris disponibles... 

A la web trobaràs tota la informació que necessites, i si no, truca'ns o passat a veure'ns...Anima't i vine a passar una bona estona amb nosaltres!Preus i funcionament

Preus: 
  • 1 mes 40€ 
  • 2 classes 25€ 
  • 1 classe 15€
Funcionament de les classes:
  • El pagament de cada mensualitat es farà del dia 1 al 5 de cada mes.
  • Les classes perdudes es poden recuperar dins del mateix mes en qualsevol horari de dilluns a divendres (els festius també es poden recuperar).
  • En el cas de que un mes no es pugui venir i es vulgui reservar la plaça hi ha la possibilitat de fer-ho pagant una quota de manteniment de 15 €.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada