dilluns, 19 de novembre de 2018

Teixim juntes?


Hola!!!
Us anunciàvem en la última newsletter que estàvem planificant una activitat per a teixir totes juntes i aqui teniu la nostre proposta. Aquest vegada enlloc de proposar-vos un xal, us proposem teixir un jersei. Per a aquesta ocasió hem triat el Enchanted Mesa del Stephen West, és un jersei molt divertit de teixir i en el que podem barrejar tots els colors i textures que volguem. Podreu aprofitar restos de llana que tingueu per a casa o bé si no teniu, a la botiga trobareu tot el material necessari per teixir el jersei. 

Com que sabem que no totes tenim el mateix nivell ni ens ensortim igual a l'hora de teixir, us oferim durant 2 mesos (desembre, gener) 5 classes de consulta en les que podreu venir a preguntar tots els dubtes que tingueu. Les classes de consulta es realitzaran els divendres de 18 a 20h.

Per teixir aquest jersei cal que sàpigueu teixir del dret i del revés amb les agulles circulars. El jersei es comença per dalt, així que a mesura que vagis teixint, us el podreu anar provant.

Comencem el 30 de novembre, us animeu?

Preu: 24€ (inclou les 5 classes de consulta, no inclou el material)

Per reservar una plaça, envian's un correu electrònic a info@elracodelalila.com o bé trucan's al telèfon 93 180 40 02.
Places limitades.
Si tens dubtes, vine i informa't!
 

 

Os anunciábamos en la última newsletter que estábamos planeando una actividad para tejer todas juntas y aquí tenéis nuestra propuesta. Este vez en lugar de proponeros un chal, os proponemos tejer un jersey. Para esta ocasión hemos elegido el Enchanted Mesa del Stephen West, es un jersey muy divertido de tejer y en el que podemos mezclar todos los colores y texturas que queramos. Podrás aprovechar restos de lana que tenga en casa o si no tienes, en la tienda encontrarás todo el material necesario para tejer el jersey.

Como sabemos que no todas tenemos el mismo nivel ni nos ensortim igual a la hora de tejer, os ofrecemos durante 2 meses (diciembre, enero) 5 clases de consulta en las que podrás venir a preguntar todas las dudas que tengas. Las clases de consulta se realizarán los viernes de 18 a 20h.

Para tejer este jersey es necesario que sepan tejer del derecho y del revés con las agujas circulares. El jersey se empieza por arriba, así que a medida que vayas tejiendo, os lo podréis ir probando.

Empezamos el 30 de noviembre, te animas?

Precio: 24 € (incluye las 5 clases de consulta, no incluye el material)

Para reservar una plaza, envianos un correo electrónico a info@elracodelalila.com o llámanos al teléfono 93 180 40 02.

Plazas limitadas.
Si tienes dudas, ven e infórmate!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada