Qui som?El Racó de la Lila és un projecte que neix enmig d'una època de crisi en que trobar feina s'ha tornat complicat.

Després d'un 2012 en que la nostre trajectòria professional ha tingut molts alt i baixos, hem decidit donar el pas i iniciar aquest projecte amb molta creativitat i il·lusió.

El Racó de la Lila és una botiga taller que li planta cara a la crisi i que et convida a venir per a que puguis deixar volar la teva creativitat i fer tot allò que se't passi pel cap amb les teves pròpies mans i tot de manera artesanal (fet a mà).

És igual l'edat que tinguis, siguis home o siguis dona, nen o nena, t'hi esperem.

Darrera d'El Racó de la Lila hi trobaràs la Mª Àngels.
El Racó de la Lila es un proyecto que nace en medio de una época de crisis en que encontrar trabajo se ha vuelto muy complicado.

Después de un 2012 en que nuestra trayectoria profesional ha tenido muchos altibajos, hemos decidido dar un paso adelante e iniciar este proyecto con mucha creatividad e ilusión.

El Racó de la Lila es una tienda-taller que le planta cara a la crisis y te invita a venir para que dejes volar tu creatividad y hagas todo lo que quieras con tus propias manos y todo de manera artesanal (fet a mà).

No importa la edad que tengas, seas hombre o mujer, niño o niña, te esperamos.

Detrás de El Racó de la Lila encontrarás a Ma Àngels.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada